Veranderingen Subsidie 2025

🔧 Belangrijke Veranderingen in Subsidies voor Warmtepompen de Aankomende Jaren!

 

Met de recente aankondiging van de overheid dat de subsidie op warmtepompen vanaf 2025 fors zal worden verlaagd, staan consumenten voor een belangrijke beslissing. Deze wijziging heeft niet alleen gevolgen voor de aankoop van warmtepompen, maar ook voor de hele markt.

 

We begrijpen dat het een uitdaging is om in deze onzekere tijden de juiste keuzes te maken. Het is niet eenvoudig om alle ballen hoog te houden, vooral wanneer zo’n drastische beslissing pas drie maanden van tevoren wordt aangekondigd.

 

Wat betekend dit voor U

Wat betekend dit voor U

 

In de maanden voorafgaand aan de veranderingen in de subsidies ervaren we aanzienlijke druk op de markt.

 

Consumenten worden aangemoedigd om snel te handelen en in het laatste kwartaal van dit jaar een warmtepomp aan te schaffen, voordat de nieuwe regeling ingaat.

 

Deze urgentie valt samen met de drukste periode voor installateurs, wat de situatie extra complex maakt. 

 

Na 2025 zullen de uitdagingen alleen maar toenemen.

 

Minder subsidies betekenen minder vraag, wat resulteert in hogere kosten en beperkte keuzes voor consumenten die nu niet snel handelen. Het is cruciaal om nu de juiste stappen te zetten en te profiteren van de huidige subsidievoorwaarden voordat de situatie verslechtert.

Verwachting van bedrijven

Warmtepomp is belangrijk

 

De gevolgen van deze subsidieafschaffing zijn verstrekkend. Bedrijven kunnen zich voorbereiden op:

 

■ Minder Aanvragen: Een significante daling in het aantal aanvragen voor warmtepompen.

■ Overtollige Voorraad: Groothandels die mogelijk met onverkochte voorraad blijven zitten.

■ Productie Terugschroeven: Fabrikanten zullen hun productie moeten aanpassen om aan de nieuwe marktomstandigheden te voldoen.

■ Minder vraag betekend ook niet van zelfsprekend dat de producten  goedkoper gaan worden.

 

Voor installateurs betekent dit een grote uitdaging, aangezien de afname in aanvragen een directe impact heeft op hun bedrijfsvoering.

Oplossing?

Wacht niet voor het te laat is

 

Bij Klimaat Techniek Nederland 🇳🇱

laten we ons echter niet ontmoedigen door deze veranderingen. We willen jou de kans geven om te profiteren van de huidige subsidievoorwaarden.

 

Daarom belonen we klanten die dit jaar nog een warmtepomp bestellen en laten installeren.

 

Tot maart 2025 kunnen klanten profiteren van de subsidievoorwaarden van 2024, zelfs als de installatie pas later plaatsvindt!


Welke merken doen mee

Bij Klimaat Techniek Nederland🇳🇱 doen de volgende merken mee: Intergas, Atag, Atlantic, Vaillant, LG, Nibe, Auer. We zijn in gesprek met nog meer fabrikanten om ook hun warmtepompen aan te bieden. Staat jouw merk er niet bij? Laat het ons weten! Hoe meer aanvragen we ontvangen, hoe groter de kans dat fabrikanten zich melden en mee gaan doen.

 

Neem nu nog actie

 

Neem Actie!

 

Wacht niet te lang en zorg ervoor dat je kunt profiteren van de huidige subsidievoorwaarden. Klik op de onderstaande knop om een offerte aan te vragen en je aan te melden. Samen zorgen we ervoor dat jij de beste keuze kunt maken in deze uitdagende tijden.

 

Blijf op de hoogte! Voor meer informatie en updates over subsidies en onze diensten, druk op de blauwe knop hieronder!

 

Laten we samen slim omgaan met deze veranderingen en ervoor zorgen dat jij kunt profiteren van de voordelen van warmtepompen!